Pähkinänkuoressa

Hei! Olen Anni Koivisto, 29-vuotias yhteiskunnallinen vaikuttaja, pienen lapsen äiti ja poromiehen puoliso. Ihmisenä olen lämmin, oikeustajuinen ja jämäkkä. Haluan käyttää ääntäni hyvään ja oikein – siksi olen ehdolla Inarin kunnanvaltuustoon.

Synnyin Kaamasessa, kasvoin Utsjoella ja kotiuduin Sevettijärvelle. Olen mm. toiminut kuntapolitiikassa Utsjoella, johtanut ammattikorkeakouluopiskelijoita valtakunnallisesti edustavaa SAMOKia ja työskennellyt sosiaalipoliittisena asiantuntijana Suomen Lukiolaisten Liitossa. Tällä hetkellä olen Suomen Saamelaiskäräjien 1. varapuheenjohtaja, SDP:n puoluevaltuutettu ja Lapin demareiden hallituksen jäsen.

Inari on monipuolinen, monikielinen, monikulttuurinen ja moniääninen kunta. Se on vahvuus, jota kannattaa vaalia. Kunnan päätöksenteossa täytyy huomioida alueellinen yhdenvertaisuus, panostaa lasten hyvinvointiin ja antaa kaikille mahdollisuus vaikuttaa omaan elinympäristöön. Inari on koti minulle ja monelle – erityisesti niille tuleville. Pidetään siitä huolta.